Szállítási feltételek

Adattovábbítási nyilatkozat

A Felhasználási és rendelési feltételekkel egyidejűleg Vevő Elfogadja, hogy a Wking Kft. (2081 Piliscsaba, Dessewffy Arisztid utca 6/a.) által a(z) [Fizetési Elfogadóhely webcíme] felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.
Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

 

Szállítási feltételek

A házhoz szállítás Magyarország teljes területén hétfőtől-péntekig (8.00-18.00 óráig) történik. A megrendelt termékek házhoz szállítását alvállalkozókon keresztül vállalja a Wking Kft. A házhoz szállítási díjakat a lenti táblázatból ismerheti meg.
Házhoz szállítás esetén kétféle fizetési mód közül választhat:
II/A.) Utánvét: fizetés az áru átvételekor készpénzben a futárnak.
II/B.) Előre utalás: a fizetés a rendelés leadása után, banki átutalással történik. A csomagot a futárnak az utalás megérkezése után adjuk át! A szállítási határidő a csomag feladásától számított 2 munkanap. Ez a lehetőség csak raktáron lévő termékek rendelése esetén érvényes, előrendelés esetén nem alkalmazható! Előre utalásos fizetés esetén a teljesítést a Wking Kft. részére, a 12011265-01536306-00100001 számlaszámra (Raiffeisen Bank) kérjük.

Szállítási költség táblázat
Utánvétes szállítás esetén
0 – 14 999 Ft-ig 990 Ft
15 000 Ft felett
Ingyenes
Előre utalásos szállítás esetén
0 – 14 999 Ft-ig 990 Ft
15 000 Ft felett
Ingyenes

Az itt szereplő szállítási feltételek csak kiskereskedelmi vásárlóink számára érvényesek.
A megrendelés módosítására a megrendelés leadása után már nincs lehetőség.
A vevő biztosítja a kiszállított termék(ek) átvételét; és az átvételt a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméke(ke)t szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.
Amennyiben a vevő a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a webáruházban történő vásárlás esetén érvényesek.